Arena Vizual

Executii ochelari

In cadrul opticii medicale Arena Vizual exista posibilitatea de executie a ochelarilor cu ajutorul echipamentelor moderne de prelucrare si montare.

Rame & Lentile

Va oferim o gama extrem de variata de rame si lentile pentru toate gusturile, moderne sau clasice, confortabile si sigure, pentru adulti si copii.

Tehnologie de ultima generatie

Optica medicala este dotata cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la executarea ochelarilor rapid, precis si sigur.

Montaj & Reparatii

Va oferim servicii profesionale de montaj si mici reparatii la preturi accesibile: inlocuire pernite, reparatii brate si balamale, etc.

Rame pentru copii
zeci de modele
Sigure si confortabile
In cadrul opticii medicale Arena Vizual veti gasi rame din materiale cum ar fi siliconul, moi, flexibile, atraumatice, fara componente metalice, care nu provoaca alergii, forme adaptate unui camp vizual cat mai larg, culori vesele, moderne, special concepute pentru confortul celor mici.
Rame pentru adulti
zeci de modele
Practice si elegante
Din gama variata de modele pe care o gasiti in optica medicala Arena Vizual este important sa alegeti ramele care va avantajeaza si vi se potrivesc cel mai bine. In cadrul opticii nostre veti gasi rame cu un design modern de la producatori cunoscuti, rame cu fir, cu capse, din titan, la fiecare se ofera toc, laveta, accesorii, diverse promotii.

Lentile ochelari

Lentile progresive sau degresive, lentile bifocale sau monofocale, lentile prismatice

Tratamente pentru lentile

Heliomate, filtru computer (blu control), tratament antireflex, filtru UV (antistatic, oleofob si hidrofob)

Servicii oferite

Montaj ochelari pe rame contur, fir, capse, mici reparatii: schimbat pernite, insertii brate, suruburi
Lentile de contact
multiple modele
Estetice si practice
Va oferim lentile de contact de la producatori de renume mondial: Johnson & Johnson, Alcon, Cooper Vision. Lentilele sunt sferice, torice, multifocale, realizate din silicon-hidrogel, un material moale dedicat purtarii zilnice sau lunare.

Formular de Contact

Echipa Arena Med

peste
0

operatii strabism

peste
0

prescrieri ochelari

peste
0

ecografii abdominale

peste
0

ecografii Doppler