Arena Med

Optica Arena Vizual - Servici complete de optica medicala

Executii ochelari

La optica medicala Arena Vizual exista posibilitatea de executie a ochelarilor cu ajutorul echipamentelor moderne de prelucrare si montare.

Rame si lentile

Va oferim o gama extrem de variata de rame si lentile pentru toate gusturile, moderne sau clasice, confortabile si sigure, pentru adulti si copii.

Aparatura moderna

Optica medicala este dotata cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la executarea ochelarilor rapid, precis si sigur.

Ochelari de vedere
optica medicala ochelari de vedere
Gama diversificata de modele pentru copii si adulti

La optica medicala Arena Vizual avem o gama diversificata de modele de ochelari de vedere, atat pentru adulti, cat si pentru copii, astfel incat sa gasiti perechea care se potriveste perfect.

Rame pentru ochelari copii
optica medicala rame ochelari copii
Zeci de modele, sigure si confortabile

In cadrul opticii medicale Arena Vizual veti gasi rame din materiale cum ar fi siliconul, moi, flexibile, atraumatice, fara componente metalice, care nu provoaca alergii, forme adaptate unui camp vizual cat mai larg, culori vesele, moderne, special concepute pentru confortul celor mici.

Rame pentru ochelari adulti
rame pentru adulti
Modele variate, sigure si confortabile

Din gama variata de modele pe care o gasiti in optica medicala Arena Vizual este important sa alegeti ramele care va avantajeaza si vi se potrivesc cel mai bine. In cadrul opticii nostre veti gasi rame cu un design modern de la producatori cunoscuti, rame cu fir, cu capse, din titan, la fiecare se ofera toc, laveta, accesorii, diverse promotii.

Lentile de contact
lentile de contact
Practice, estetice si sigure

Va oferim lentile de contact de la producatori de renume mondial: Johnson & Johnson, Alcon, Cooper Vision. Lentilele sunt sferice, torice, multifocale, realizate din silicon-hidrogel, un material moale dedicat purtarii zilnice sau lunare.

Contacteaza-ne
Program call-center

L-V: 09:00 - 18:00

Telefon

+40 770 125 086

Email

optica@arenamed.ro

Adresa

Bld. Basarabia, nr. 68, ap. 1, etaj 1, sector 2, Bucuresti

Unde ne gasesti

În căutarea ochelarilor perfecti pentru tine sau pentru cei dragi? Optica Arena Vizual este alegerea ideală pentru servici complete de optica medicala. De la execuția ochelarilor cu echipamente moderne la o gamă variată de rame și lentile, suntem aici pentru a asigura o experiență optică de încredere și confortabilă.

Execuții ochelari cu tehnologie de ultimă generație

La optica medicala Arena Vizual, nu facem compromisuri când vine vorba de calitatea ochelarilor. Echipamentele noastre moderne de prelucrare și montare asigură execuții precise și rapide, astfel încât să te bucuri în cel mai scurt timp de ochelarii tăi noi.

O gamă variată de rame și lentile pentru toate gusturile

Rame și lentile pentru toate nevoile

Indiferent dacă preferi un stil clasic sau unul modern, avem o gamă extrem de variată de rame și lentile pentru a-ți satisface gusturile. Confortabile și sigure, ramele și lentilele noastre sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Experiență și aparatură de top

Experți în domeniul opticii

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență în domeniul optic, pregătiți să ofere consultanță și să răspundă tuturor întrebărilor tale legate de ochelari și lentile.

Optica medicala cu aparatură modernă pentru rezultate precise

Cu ajutorul aparaturii moderne și performante, suntem capabili să realizăm ochelari de vedere adaptati fiecărui client, astfel încât să te bucuri de cea mai bună acuitate vizuală posibilă.

Ochelari de vedere pentru întreaga familie

Gama diversificată de modele pentru toți membrii familiei

La Optica medicala Arena Vizual, înțelegem că fiecare membru al familiei are nevoi optice diferite. De aceea, avem o gamă diversificată de modele de ochelari de vedere, astfel încât fiecare să găsească perechea perfectă.

Rame de ochelari pentru copii

Când vine vorba de ochelari pentru cei mici, siguranța și confortul sunt prioritare. La Optica medicala Arena Vizual, oferim zeci de modele de rame pentru ochelari copii, fabricate din materiale moi și flexibile, pentru a asigura o experiență optică plăcută și sigură pentru cei mici.

Rame de ochelari pentru adulți

Pentru adulții care caută un stil modern și confortabil, avem o gamă variată de rame pentru ochelari. Fie că preferi un design clasic sau unul mai îndrăzneț, vei găsi cu siguranță perechea perfectă în cadrul opticii noastre.

Lentile de contact de înaltă calitate

Practice, estetice și sigure

Pentru cei care preferă lentilele de contact, oferim o gamă largă de opțiuni, de la lentile sferice la cele torice și multifocale. Fabricate din materiale de înaltă calitate, lentilele noastre sunt confortabile și sigure pentru purtare zilnică sau lunară.

Contactează-ne pentru o experiență optică de încredere

Pentru orice întrebări sau programări, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este aici pentru a oferi consultanță și asistență personalizată, astfel încât să te bucuri de cea mai bună experiență optică posibilă.

Întrebări frecvente

1. Care sunt avantajele lentilelor de contact față de ochelari?

Lentilele de contact oferă o libertate de mișcare și o acuitate vizuală superioară în anumite situații, cum ar fi activitățile sportive sau evenimentele sociale.

2. Cum pot ști dacă am nevoie de ochelari de vedere?

Dacă observi dificultăți în vedere la distanțe sau în apropiere, sau dacă simți oboseală oculară frecventă, este recomandat să consulți un specialist pentru un control oftalmologic.

3. Care sunt diferitele tipuri de lentile de contact disponibile?

Există lentile sferice, torice și multifocale, fiecare având caracteristici specifice pentru diferitele nevoi optice ale utilizatorilor.

4. Pot purta copiii lentile de contact?

Da, în anumite cazuri, copiii pot purta lentile de contact, dar este important să discuți cu un specialist înainte de a lua o decizie.

5. De ce este important să aleg ramele potrivite pentru ochelari?

Ramele potrivite nu numai că îmbunătățesc aspectul estetic al ochelarilor, dar și asigură confortul și siguranța în timpul purtării lor pe termen lung.