Reducere de 30% la lentila cu filtru prevencia
pana pe 30.11.2017.

Crizal Prevencia – cea mai recenta inovatie din familia Crizal – ofera o mai buna protectie pentru sanatatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.

Lumina joaca un rol foarte important in sanatatea de zi cu zi:

  • Lumina din domeniul vizibil este extrem de importanta pentru perceperea lumii inconjuratoare: forme, detalii, culori
  • Lumina blue-turcoaz este foarte importanta pentru sanatate in ansamblu: reglarea ciclurilor de somn/veghe, dispozitie, performante cognitive etc.

Dar lumina poate fi si cauza imbatranirii premature a ochilor:

  • Razele UV sunt daunatoare pentru ochi, asa cum sunt si pentru piele, actiunea lor acumulandu-se pe parcursul intregii vieti si grabind îmbatranirea ochilor si aparitia cataractei.
  • Lumina blue-violet daunatoare a fost identificata recent ca fiind nociva pentru celulele retinei. Cauzand leziuni oculare pe termen lung, ea poate grabi aparitia degenerescentei maculare legate de varsta (AMD).

Razele UV si lumina blue-violet sunt prezente peste tot, atat in mediul exterior cat si in spatii inchise. Este recomandat sa ne protejam pe parcursul intregii zile si a intregului an.

CRIZAL PREVENCIA

  • Previne imbatranirea prematura a ochilor, prin filtrarea selectiva a luminii daunatoare
  • Contribuie la mentinerea starii generale a sanatatii lasand lumina vizibila de baza sa ajunga la ochi (inclusiv culoarea blue-turcoaz)
  • Confera cea mai buna vedere si transparenta de durata, oferind cea mai completa protectie impotriva reflexiilor, zgarieturilor, murdariei, prafului și apei