Arena Med

Cardiologie adulti Clinica ArenaMed Bucuresti

cardiologie adulti12

Cardiologia este un domeniu esențial în cadrul serviciilor medicale pe care le oferim. Ne dedicăm diagnosticării și tratamentului afecțiunilor cardiovasculare, având la dispoziție echipamente de ultimă generație și o echipă medicală înalt calificată.

Personalul nostru, bine pregătit în domeniul cardiologiei, utilizează tehnici moderne de diagnosticare, inclusiv ecografie cardiaca și arterială, efectuate la cele mai înalte standarde, în conformitate cu ghidurile europene actuale. Această abordare ne permite să detectăm și să gestionăm eficient o gamă largă de afecțiuni cardiace.

În plus, ne angajăm să oferim pacienților noștri sfaturi calificate privind modificarea stilului de viață pentru a preveni apariția afecțiunilor cardiovasculare și a complicațiilor acestora. Consilierea în stilul de viață include aspecte precum nutriția sănătoasă, activitatea fizică regulată, renunțarea la fumat și gestionarea stresului, toate fiind cruciale pentru menținerea sănătății inimii.

Cabinetul nostru este dotat cu aparatură avansată, inclusiv un electrocardiograf (EKG) și un ecocardiograf performant, dotat cu sonde specializate pentru examinarea inimii și a vaselor de sânge. De asemenea, dispunem de holter EKG și holter pentru monitorizarea tensiunii arteriale, instrumente esențiale în evaluarea ambulatorie precisă și completă a pacienților cu afecțiuni cardiovasculare.

cardiologie adulti13

La ArenaMed, ne dedicăm oferirii de servicii medicale de calitate în domeniul cardiologiei, reprezentând o soluție modernă și eficientă pentru problemele cardiovasculare. Pacienții sunt întâmpinați de o echipă prietenoasă, mereu atentă la nevoile și întrebările acestora, asigurându-se că fiecare vizită este lipsită de stres și așteptări inutile. Tratăm fiecare pacient cu respect și profesionalism, într-un mediu confortabil și relaxant.

Cabinetul nostru de cardiologie este recent echipat cu aparatură medicală de ultimă generație, ce permite diagnosticarea precisă, tratarea și monitorizarea afecțiunilor cardiovasculare. Printre echipamentele noastre se numără:

  • Echograf Philips Clear Vue 350: Un aparat avansat pentru ecografii, care oferă imagini clare și detaliate.
  • Electrocardiograf Philips TC 20: Utilizat pentru a evalua activitatea electrică a inimii și a detecta diverse condiții cardiace.
  • Holter ECG Zymed: Un dispozitiv portabil care înregistrează activitatea cardiacă continuă pe o perioadă de 24 de ore sau mai mult.
  • Holter TA model Pressure Track: Acesta monitorizează tensiunea arterială pe durata unei zile, oferind date valoroase despre fluctuațiile acesteia.

Servicii si Tarife Cardiologie Adulti

TIP SERVICIU (fara bilet de trimitere)

PRET

CONSULT CARDIOLOGIE + EKG cu interpretare

300 lei

CONSULT CARDIOLOGIE + EKG+ ECOCARDIOGRAFIE

450 lei

CONSULT CARDIOLOGIE CONTROL

150 lei

ELECTROCARDIOGRAMA (EKG) cu interpretare

80 lei

ECOGRAFIE CARDIACA DOPPLER

300 lei

HOLTER EKG 3 DERIVATII / 24 ORE

250 lei

HOLTER EKG 3 DERIVATII /48 ORE

400 lei

HOLTER EKG 12 DERIVATII/24 ORE

300 lei

HOLTER EKG 12 DERIVATII/48 ORE

500 lei

HOLTER TA/24 ORE

200 lei

HOLTER EKG 3 DERIVATII+TA/24 ORE

400 lei

REFERAT pacient intern vazut < 6 luni

100 lei

REFERAT pacient initial/ peste 1 an

350 lei

Contacteaza-ne

Program call-center

L-V: 09:00 - 18:00

Telefon

+40 737 027 067

Email

contact@arenamed.ro

Adresa

Bld. Basarabia, nr. 68, ap. 1, etaj 1, sector 2, Bucuresti

Scrie-ne un mesaj

Unde ne gasesti