Cardiologie

//arenamed.ro/wp-content/uploads/2017/02/cardiologie-adulti2.jpg

Diagnostic si tratament pentru afectiuni cardiovasculare

Cabinetul de cardiologie s-a deschis in 2013 oferind servicii de diagnostic si tratament pentru afectiunile cardiovasculare.

Personalul medical calificat, prin dotarea existenta cu aparatura de ultima generatie, asigura servicii de diagnostic moderne, ecografie cardiaca si arteriala la cele mai inalte standarde, conform ghidurilor europene in vigoare. Totodata personalul nostru va va ajuta cu sfaturi calificate referitoare la modificarea stilului de viata si la prevenirea afectiunilor cardiovasculare si a complicatiilor.

Cabinetul este dotat cu un aparat ekg si un ecocardiograf performant cu sonde pentru cord si vase, holter ekg, holter tensiune arteriala. Aceasta aparatura permite evaluarea precisa/completa ambulatorie a bolnavilor cardio-vasculari.

Personal prietenos, permanent preocupat sa va asculte

Prin serviciile medicale oferite ne dorim sa venim in intampinarea pacientului pentru rezolvarea prompta a problemelor din sfera cardiovasculara, reprezentand o alternativa medicala moderna si eficienta.

La Arena Med veti fi intampinat de un personal prietenos, permanent preocupat sa va asculte doleantele si sa va indrume, cabinetul fiind organizat eficient pentru nu astepta inutil/ elimina tensiunea asteptarii. Pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism intr-un cadru placut si relaxant.

Recent dotat cu aparatura noua si de calitate, in cadrul cabinetului de cardiologie se asigura diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu diferite afectiuni cardiovasculare.

Aparatura:

  • Echograf Philips Clear Vue 350
  • Electrocardiograf Philips TC 20
  • Holter ECG Zymed
  • Holter TA model Pressure Track
//arenamed.ro/wp-content/uploads/2017/02/cardiologie-aparatura.jpg

Formular de Contact

Echipa Arena Med Cardiologie

Dr. Dragomir Dinu

Dr. Dragomir Dinu

Medic primar cardiologie, medic primar diabet si boli metabolice / Doctor in stiinte medicale

Competente

Cardiologie generala
Vezi CV Vezi program
Dr. Georgescu Camelia

Dr. Georgescu Camelia

Medic specialist cardiologie, doctorand

Competente

Cardiologie generala, ecografie cardiaca, Holter ECG, Holter TA
Vezi CV

Tomografie retiniana

In clinica noastra puteti efectua tomografii retiniene (OCT) cu unul din cele mai performante aparate care permite medicului oftalmolog sa stabileasca un diagnostic de precizie.

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate