Dioptrii miopie

Pacienții cu miopie poartă dioptrii cu minus. Cu cât miopia este mai mare, la nivelul globului ocular crește riscul dezvoltării altor boli oculare.

Miopia apare în jurul vârstei de 6 -7 ani și se caracterizează prin progresie pe parcursul perioadei de creștere, adică până la 16 – 18 de ani. În acest timp, dioptriile cresc rapid și este nevoie de consultații dese, pentru monitorizare și prescrierea ochelarilor potriviți. După 20 de ani, se resimte o stagnare a progresiei miopiei, drept urmare și dioptriile se vor schimba mai rar.

Doamna doctor primar oftalmolog Mihaela Dragomir de la Clinica Arena Med se ocupă de mii de cazuri de miopie și poate diagnostica și recomanda tratament pentru evitarea progresiei afecțiunii.

Programează un consult, sunând la +40 737.027.067.

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate