Arena Med

Ecografie Cardiaca Adulti Clinica ArenaMed Bucuresti

ecografie cardiaca2

Ce este ecografia cardiacă?

Ecografia cardiacă reprezintă metoda principală și cea mai frecvent utilizată în imagistica inimii. Această tehnică, cunoscută și sub numele de ecocardiografie, utilizează unde sonore de înaltă frecvență, cunoscute sub numele de ultrasunete.

Această metodă permite o examinare detaliată și precisă a tuturor structurilor inimii, inclusiv cavitățile sale, valvele, pereții și vasele de sânge adiacente, oferind astfel o imagine clară asupra stării de sănătate a inimii. Această analiză neinvazivă este extrem de valoroasă pentru identificarea și monitorizarea diverselor afecțiuni cardiace.

Pregătire pentru ecografia cardiacă

Unul dintre avantajele majore ale ecocardiografiei este că aceasta nu prezintă riscuri pentru pacienți și nu necesită pregătiri speciale înaintea efectuării testului. Nu este necesar să vă modificați rutina alimentară sau de hidratare înainte de test. Puteți mânca și bea conform obiceiurilor dumneavoastră zilnice.

Această lipsă de restricții face ca ecocardiografia să fie un test accesibil și ușor de realizat pentru majoritatea pacienților, fără a necesita pregătiri complexe sau măsuri speciale în avans.

Servicii si Preturi

TIP SERVICIU (fara bilet de trimitere)

PRET

ECOGRAFIE DOPPLER AX CAROTIDOVERTEBRAL

250 lei

ECOGRAFIE DOPPLER ARTERE MEMBRE INFERIOARE

250 lei

ECOGRAFIE DOPPLER VENE MEMBRE INFERIOARE

250 lei

INREGISTRAREA CONSULTATIEI PE CD​

20 lei

CONSULTATIE GENERALA

100 lei

CONSULTATIE GEN. + RECOMANDARI FITOTERAPIE

150 lei

Contacteaza-ne

Program call-center

L-V: 09:00 - 18:00

Telefon

+40 737 027 067

Email

contact@arenamed.ro

Adresa

Bld. Basarabia, nr. 68, ap. 1, etaj 1, sector 2, Bucuresti

Scrie-ne un mesaj

Unde ne gasesti