Ecografie cardiaca

//arenamed.ro/wp-content/uploads/2017/03/ecografie-cardiaca-1.jpg

Ce este ecografia cardiaca?

Ecografia cardiaca este metoda principala de imagistica si cea mai solicitata. Ecocardiografia foloseste sunete la frecventa inalta (ultrasunete) si permite studierea si vizualizarea amanuntita a tuturor structurilor cordului (cavitatilor, valvelor, peretilor si vaselor de sange care sunt atasate inimii) si starea ei de sanatate.

Pregatire pentru ecografie cardiaca

Ecocardiografia nu prezinta niciun risc pentru dumneavoastra si nici nu necesita sa va pregatiti inainte de a fi supus testului. Cu alte cuvinte, inainte de a face testul puteti manca si bea asa cum faceti in mod normal.

Formular de Contact

Echipa Arena Med

peste
0

operatii strabism

peste
0

prescrieri ochelari

peste
0

ecografii abdominale

peste
0

ecografii Doppler

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate