Miopia și nașterea

Femeile care urmează să nască și au miopie au nevoie de un control ocular înainte de naștere, pentru a observa dacă pot naște natural sau nu. Problema reală nu o reprezintă miopia, ci retina, care se poate desprinde în timpul nașterii. Este adevărat că persoanele cu miopie severă pot întâmpina complicații sau creștere a dioptriilor după naștere, dar depinde și de fundul de ochi, de tensiunea intraoculară.

Oftalmologul poate face recomandare de naștere prin cezariană în funcție de aceste situații.

Doamna doctor primar oftalmolog Mihaela Dragomir de la Clinica Arena Med se ocupă de mii de cazuri de miopie și poate diagnostica și recomanda tratament pentru evitarea progresiei afecțiunii.

Programează un consult, sunând la +40 737.027.067.

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate