Miopie cauze tratament prevenire

Miopia este o afecțiune multifactorială. Poate fi cauzată atât de genetică, cât și de stil de viață. Cel mai bine este să o prevenim prin evitarea folosirii ecranelor, mai ales a telefoanelor, în primii ani de viață ai copilului, prin cât mai mult timp petrecut în aer liber, la lumină naturală.

Contează mult poziția copilului la birou, distanța față de ecrane, caiete, televizor. Nu uitați de pauze de 10 minute la o oră de stat la ecran. De asemenea, se recomandă vitamina D, fiind dovedit că lipsa acesteia poate accelera progresia miopiei.

Doamna doctor primar oftalmolog Mihaela Dragomir de la Clinica Arena Med se ocupă de mii de cazuri de miopie și poate diagnostica și recomanda tratament pentru evitarea progresiei afecțiunii.

Programează un consult, sunând la +40 737.027.067.

 

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate