Miopie hipermetropie

Miopia, hipermetropia și astigmatismul sunt vicii de refracție pe care le poate avea globul ocular.

Miopia apare în perioada de creștere a copilului și constă în creșterea globului la dimensiuni prea mari, cu efect ireversibil. Din punctul acesta, e nevoie de tratament pentru prevenirea progresiei.

Hipermetropia constă în globi oculari prea mici, care nu permit vederea clară la apropiere și este asociată frecvent cu strabismul. Necesită corecție optică prin ochelari.

Astigmatismul este o deformare a globului ocular, o turtire a acestuia care face ca imaginea să fie neclară, indiferent de distanță. El este asociat adeseori cu miopia sau hipermetropia și poate fi corectată prin ochelari.

Pentru toate se poate face chirurgie, dar după 20 de ani și în urma unui consult specializat.

Doamna doctor primar oftalmolog Mihaela Dragomir de la Clinica Arena Med se ocupă de mii de cazuri de miopie și poate diagnostica și recomanda tratament pentru evitarea progresiei afecțiunii.

Programează un consult, sunând la +40 737.027.067.

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate