Operație strabism

Intervenția chirurgicală nu este una complicată, constând în repoziționarea mușchilor globilor oculari.

Operația este făcută sub anestezie generală, în stare de sănătate a pacientului (cu analize făcute în prealabil) și durează aproximativ 1 oră și 30 de minute.

După operație, este nevoie de picături speciale și iginizare atentă a zonei perioculare. Se recomandă ca 10 zile, pacientul să stea în casă, pentru protecție.

După o lună, se face control pentru a se stabili ce corecție optică este necesară, dar și periodicitatea controalelor viitoare.

Doamna doctor Mihaela Dragomir este medic primar oftalmolog la clinica Arena Med și este specializată pe această afecțiune și oftalmopediatrie. Pentru detalii sau programări, sună la 0737 027 067.

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate