Arena Med

Prezentare Clinica ArenaMed Bucuresti

Clinica ArenaMed Bucuresti – o alternativa medicala moderna

Din 2011, Clinica ArenaMed din Bucuresti se distinge prin oferirea unei alternative medicale moderne, combinand confortul, siguranta si precizia in serviciile medicale oferite. Misiunea noastra fundamentala este de a informa si educa pacientii, oferindu-le totodata tratamente eficiente si precis ajustate pentru diversele afectiuni de care sufera.

Abordarea noastra in asistenta medicala este centrata pe un concept preventiv contemporan, avand doua directii principale:

  • Minimizarea riscului de imbolnavire pentru pacientii sanatosi;
  • Implementarea unui tratament corect si prevenirea complicatiilor pentru pacientii deja diagnosticati cu diverse afectiuni.

Specializari si Expertiza

Clinica noastra gazduieste o gama larga de specializari, oferind servicii medicale de inalta calitate in domenii precum:

  • Oftalmologie adulti
  • Oftalmologie copii
  • Optica medicala
  • Cardiologie
  • Ecografie cardiaca, abdominala si vasculara

Facilitati avansate si sistem informatic modern

Suntem mandri de infrastructura noastra moderna, fiecare cabinet fiind dotat cu aparatura de ultima generatie. Aceasta permite o evaluare completa si precisa a pacientilor, asigurand un diagnostic rapid si corect. De asemenea, utilizam un sistem informatic avansat pentru stocarea datelor medicale, facilitand monitorizarea continua si evaluarea evolutiei pacientilor.

Echipa noastra de profesionisti

Echipa noastra de medici specialisti este dedicata sa va insoteasca pe tot parcursul procesului medical, de la evaluarea initiala pana la elaborarea unui plan terapeutic personalizat, adaptat nevoilor fiecarui pacient.

Experienta pacientului la ArenaMed

La Clinica Medicala ArenaMed, veti fi intampinati de personalul nostru profesionist si prietenos, dedicat integral confortului si bunastarii dumneavoastra. Ne straduim sa oferim o experienta medicala de neuitat, eficienta si placuta, punand accent pe reducerea timpilor de asteptare si pe asigurarea unui cadru primitor si relaxant.

Contacteaza-ne

Program call-center

L-V: 09:00 - 18:00

Telefon

+40 737 027 067

Email

contact@arenamed.ro

Adresa

Bld. Basarabia, nr. 68, ap. 1, etaj 1, sector 2, Bucuresti

Scrie-ne un mesaj

Unde ne gasesti