Servicii Cardiologie

NOTA: Pentru pacientii noi recomandam initial un examen cardiologic pentru a stabili un bun punct de referinta pentru stadiul afectiunii si progresul tratamentului. Cu aceasta ocazie veti primi explicatii cu privire la afectiunile dumneavoastra si la optiunile cele mai bune pentru tratamentul ulterior.

Examen clinic

Cabinetul de cardiologie este dotat cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la efectuarea corecta si rapida a examenului clinic.

Determinarea tensiunii arteriale

In Clinica Medicala Arena Med exista posibilitatea determinarii cu precizie a tensiunii arteriale si de monitorizare a acesteia in cadrul cabinetului.

Electrocardiograma (ECG)

In Clinica Medicala Arena Med exista posibilitatea de realizare de electrocardiagrame de repaus si a monitorizarii acesteia in cadrul cabinetului.

Holter de TA

Sectia de cardiologie este dotata cu aparatura moderna pentru monitorizarea tensiunii arteriale pe o perioada de cel putin 24 ore.

Holter de ECG

Sectia de cardiologie este dotata cu aparatura moderna pentru monitorizarea activitatii cardiace pe o perioada de cel putin 24 ore.

Servicii decontate de CASMB

Pacientul este pe primul loc! Din acest motiv lucram impreuna cu CASMB in vederea decontarii serviciilor oferite de noi.

Monitorizarea si tratamentul bolilor cardiovasculare

Cabinetul nostru de cardiologie este inzestrat cu personal specializat si aparatura moderna pentru monitorizarea si tratarea bolilor cardiovasculare.

Retete compensate si recomandari pentru alte investigatii

Personalul nostru medical va poate oferi retete compensate si va poate oferi recomandari in vederea efectuarii si a altor investigatii medicale.

Sfaturi privind stilul de viata

Va putem oferi sfaturi si sugestii in vederea adoptarii unui stil de viata care promoveaza sanatatea cardiovasculara.

Preventia bolilor cardiovasculare

In cabinetul nostru veti intalni personal medical specializat care va lucra alaturi de dumneavoastra pentru prevenirea bolillor cardiovasculare.

Formular de Contact

Echipa Arena Med

peste
0

operatii strabism

peste
0

prescrieri ochelari

peste
0

ecografii abdominale

peste
0

ecografii Doppler

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate