Strabism la bebeluși

La vârstă mică se pot întâlni cazuri de strabism congenital sau pseudostrabism, iar acest lucru trebuie să ne facă să fim atenți cu micuții noștri.

E bine să facem evaluarea oftalmologică în jurul vârstei de 6 luni, maxim 1 an. De cele mai multe ori, este vorba de alarme false, dar acest lucru îl poate determina doar un medic specializat. Cu cât se descoperă mai rapid o problemă și se intervine, cu atât șansele de vindecare completă sunt mai mari.

Doamna doctor Mihaela Dragomir este medic primar oftalmolog la clinica Arena Med și este specializată pe această afecțiune și oftalmopediatrie. Pentru detalii sau programări, sună la 0737 027 067.

 

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate