Vindecarea strabismului

Strabismul este o afecțiune care, descoperită din timp, poate fi tratată și vindecată până la rezultate aproape complete.

Doamna doctor Mihaela Dragomir, medic primar oftalmolog la clinica Arena Med, ne explică în acest clip despre cât de important este să observăm și să tratăm această problemă. Cu cât începem mai repede, cu atât rezultatele sunt mai bune! Șansele de vindecare cresc odată cu implicarea și vârsta cât mai fragedă la care se intervine.

Pentru mai multe detalii sau programări, sună la 0737 027 067.

Pe perioada starii de urgenta, datorita pandemiei cu noul coronavirus, clinica Arena Med respectand recomandarile de limitare a deplasarilor, este alaturi de dumneavoastra cu :
- Consultatii telefonice, la telefon 0737027067, de luni- vineri, intre ora 09:00-18:00. Secretariatul va redirectiona pacientii catre medicii clinicii in functie de problemele prezentate astfel :
Oftalmologie Dr Dragomir Mihaela
Dr Stamate Alina
Cardiologie Dr Caloianu Alina

- Eliberam retete la pacientii cronici ai clinicii folosind variante de transmitere la distanta

- Urgentele oftalmologice sau cardiologice vor putea fi consultate in cadrul clinicii in conditii de siguranta sporite pentru pacient si personalul medical, folosind echipament de protectie si masuri de dezinfectie sporite.

- Programarile din aceasta perioada vor fi reprogramate imediat ce masurile de limitare a deplasarilor vor fi ridicate