Arena Med

Aparatura Oftalmologie utilizata la clinica ArenaMed

OCT Retina Scan Duo, Nidek

OCT Retina Scan Duo de la Nidek este un echipament de ultimă generație pentru tomografie oculară, combinând tomografia cu coerență optică (OCT) și o cameră pentru retină.

Acest dispozitiv oferă imagini de înaltă rezoluție, esențiale pentru diagnosticarea precisă a afecțiunilor oculare precum degenerescența maculară, glaucomul și retinopatia diabetică.

Beneficiile pentru pacienți includ detectarea timpurie a problemelor oculare, monitorizarea eficientă a evoluției bolii și ajustarea tratamentului, contribuind astfel la menținerea și îmbunătățirea vederii.

Utilizarea sa în clinici oferă un confort sporit pacienților, reducând necesitatea mai multor vizite și proceduri separate, și asigură o abordare mai integrată a îngrijirii oculare.

biomicroscop nidek

Biomicroscop Nidek

Biomicroscopul Nidek este un instrument esențial în oftalmologie pentru examinarea detaliată a ochiului.

Acest dispozitiv permite medicilor să observe structurile frontale ale ochiului, inclusiv corneea, irisul și cristalinul, cu o claritate remarcabilă.

Beneficiile pentru pacienți includ un diagnostic rapid și precis al afecțiunilor oculare, cum ar fi cataracta, glaucomul și leziunile corneene.

Biomicroscopul Nidek este un instrument convențional, dar extrem de eficient, care asigură o evaluare amănunțită, contribuind la un plan de tratament personalizat și la îmbunătățirea rezultatelor clinice pentru pacienți. Utilizarea sa facilitează o experiență confortabilă și sigură în timpul examinărilor oftalmologice.

dioptron nidek

Dioptron Nidek

Dioptronul Nidek, un instrument avansat în oftalmologie, este utilizat pentru măsurarea precisă a refracției ochilor.

Acest dispozitiv eficientizează determinarea dioptriilor necesare pentru corectarea vederii, fie pentru ochelari, fie pentru lentile de contact.

Beneficiile pentru pacienți includ o evaluare rapidă și exactă a nevoilor lor de corecție vizuală, contribuind la confortul și claritatea vederii.

Dioptronul Nidek este deosebit de util în identificarea schimbărilor de refracție, ajutând la adaptarea rapidă a prescripțiilor oftalmologice. Astfel, pacienții beneficiază de o îngrijire personalizată și de o îmbunătățire semnificativă a vederii.

Lensmetru TL

Lensmetrul TL este un dispozitiv crucial în oftalmologie, utilizat pentru măsurarea precisă a puterii lentilelor ochelarilor.

Acest instrument facilitează identificarea corectă a gradului de corecție necesar, asigurându-se că pacienții primesc ochelarii cu dioptria adecvată.

Beneficiile pentru pacienți includ confort vizual sporit și acuratețe în corectarea deficiențelor de vedere, cum ar fi miopia sau hipermetropia.

Lensmetrul TL contribuie la o experiență personalizată în alegerea ochelarilor, garantând o potrivire optimă a lentilelor. Prin utilizarea sa, pacienții beneficiază de o îmbunătățire semnificativă a calității vieții lor vizuale.

Lentila Gonioscopie Volk G4

Lentila Gonioscopie Volk G4

Lentila de Gonioscopie Volk G4 este un instrument valoros în oftalmologie, folosit pentru examinarea detaliată a unghiului dintre cornee și iris.

Această lentilă specializată permite oftalmologilor să evalueze zona de drenaj a ochiului, fiind crucială în diagnosticarea și monitorizarea glaucomului.

Beneficiile pentru pacienți includ detectarea timpurie a posibilelor probleme de drenaj intraocular și intervenția precoce, ceea ce poate preveni deteriorarea vizuală și progresia glaucomului.

Lentila Volk G4 asigură o evaluare precisă și confortabilă, contribuind astfel la o îngrijire oculară mai eficientă și la menținerea sănătății oculare pe termen lung.

bara de prisme

Bara de prisme

Bara de prisme este un instrument esențial în oftalmologie pentru detectarea și evaluarea strabismului.

Aceasta permite medicilor să măsoare unghiul de deviere a ochilor, oferind informații cruciale pentru diagnosticarea precisă a strabismului.

Beneficiile pentru pacienți includ identificarea timpurie și corectă a problemelor de aliniere oculară, permițând astfel intervenții terapeutice adecvate.

Utilizarea barei de prisme ajută la planificarea unui tratament personalizat, care poate include exerciții de ortoptie sau intervenție chirurgicală, contribuind la îmbunătățirea coordonării ochilor și a calității vederii. Prin aceasta, pacienții pot experimenta o îmbunătățire semnificativă a funcției vizuale și a calității vieții.

Optopol

Perimetria computerizată Optopol reprezintă o metodă avansată de testare a câmpului vizual în oftalmologie, oferind o evaluare precisă și detaliată.

Această tehnică utilizează tehnologia computerizată pentru a detecta modificări subtile în câmpul vizual, fiind esențială în diagnosticarea timpurie a glaucomului.

Beneficiile pentru pacienți includ detectarea precoce a problemelor de vedere, permițând tratamente mai eficiente și prevenția agravării stării de sănătate a ochilor.

Vizualizarea 3D a rezultatelor asigură o înțelegere clară și completă a stării de sănătate oculară, contribuind la planificarea optimă a îngrijirii oftalmologice pentru fiecare pacient.

Plusoptix A9

Plusoptix A9

Plusoptix A9 este un autorefractometru pediatric de ultimă generație, special conceput pentru a măsura simultan dioptriile la copii.

Acesta permite efectuarea unor examinări oftalmologice rapide și prietenoase, la o distanță de un metru, fără a necesita cooperarea prelungită a copilului.

Beneficiile pentru pacienți includ un diagnostic precis și rapid al nevoilor de corecție vizuală, o experiență confortabilă și fără stres în timpul examinării, și detectarea timpurie a potențialelor probleme de vedere.

Plusoptix A9 este esențial în monitorizarea sănătății oculare a copiilor, contribuind la dezvoltarea optimă a vederii lor.

Proiector Nidek

Proiectorul Nidek este un instrument esențial în oftalmologie pentru testarea acurateței vizuale.

Având un display LED alb și capacitatea de a regla distanța de refracție între 2,9 și 6,1 metri, acesta oferă flexibilitate în evaluarea vederii pacienților.

Beneficiile includ diagnosticarea precisă a problemelor de vedere, cum ar fi miopia sau astigmatismul, și ajută la determinarea corecției vizuale necesare.

Zoomul optic al proiectorului Nidek permite o adaptare detaliată a testelor vizuale, asigurând o evaluare completă și personalizată. Utilizarea acestui echipament contribuie la îmbunătățirea calității tratamentului oftalmologic și a confortului vizual al pacienților.

oftalmoscop

Oftalmoscop

Oftalmoscopul este un instrument esențial în oftalmologie pentru examinarea detaliată a retinei, papilei optice și maculei.

Permite vizualizarea directă a fundului ochiului, evaluând starea vaselor de sânge, a nervului optic și a zonei centrale a vederii.

Beneficiile pentru pacienți includ detectarea timpurie și managementul afecțiunilor precum degenerescența maculară, glaucomul și retinopatia diabetică.

Examinarea cu oftalmoscopul contribuie la un diagnostic precis și la planificarea unui tratament eficient, îmbunătățind astfel sănătatea oculară și prevenind deteriorarea vederii. Această metodă neinvazivă asigură pacienților o evaluare rapidă și confortabilă a sănătății oculare.

Contacteaza-ne

Program call-center

L-V: 09:00 - 18:00

Telefon

+40 737 027 067

Email

contact@arenamed.ro

Adresa

Bld. Basarabia, nr. 68, ap. 1, etaj 1, sector 2, Bucuresti

Scrie-ne un mesaj

Unde ne gasesti