Arena Med

Ecografie Tiroidiana Clinica ArenaMed Bucuresti

ecografie tiroida1

Ce este ecografia la glanda tiroida?

Ecografia la glanda tiroidă reprezintă un instrument esențial și primar în evaluarea structurii și sănătății glandei tiroide. Această metodă de imagistică, recunoscută pentru sensibilitatea sa ridicată, joacă un rol crucial în investigarea amănunțită a glandei tiroide, fiind considerată cea mai eficientă și precisă tehnică de diagnostic pentru această zonă a corpului.

Această procedură utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a crea imagini ale glandei tiroide, evitând astfel utilizarea radiațiilor ionizante. Prin urmare, este o metodă sigură și non-invazivă, ideală pentru monitorizarea regulată și evaluarea detaliată a structurilor tiroidiene. Ecografia este frecvent utilizată pentru a investiga și diagnostica diferite anomalii ale glandei tiroide, cum ar fi nodulii sau masele, care pot fi detectate în timpul unui examen fizic de rutină.

Pentru efectuarea ecografiei tiroidei, pacienții nu sunt nevoiți să urmeze proceduri speciale de pregătire. Aceasta înseamnă că nu există restricții alimentare sau medicamentoase înainte de test, facilitând astfel accesul și comoditatea pacienților. Acest aspect simplifică procesul pentru pacienți, permițându-le să programeze examinarea la un moment convenabil, fără a fi nevoie să își modifice rutina zilnică sau regimul alimentar.

Servicii si Preturi

TIP SERVICIU (fara bilet de trimitere)

PRET

ECOGRAFIE TIROIDIANA

200 lei

Contacteaza-ne

Program call-center

L-V: 09:00 - 18:00

Telefon

+40 737 027 067

Email

contact@arenamed.ro

Adresa

Bld. Basarabia, nr. 68, ap. 1, etaj 1, sector 2, Bucuresti

Scrie-ne un mesaj

Unde ne gasesti